Loading

Onze diensten

Bekijk hier overzicht van de diensten die wij aanbieden.

Web Development

Bij Rubikx nemen we de complete realisatie van websites uit handen. We kunnen uw bestaande website aanpassen of helemaal vanaf 0 uw website naar wens opbouwen. Daarbij zorgen we voor een aantrekkelijke website die responsive is en dus zowel op de pc als de tablet of smartphone te bekijken is. Ook werken we met met CMS, ook wel Content Management System, denk hierbij aan WordPress. Naast het maken van de websites verzorgen we ook het onderhoud ervan en zorgen we voor de domeinnaam voor de website!

IT Solutions

Wij bekijken en bespreken IT gerelateerde problemen samen met de klant en komen samen tot een passende oplossing. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van webapplicaties die bepaalde processen binnen uw bedrijf vergemakkelijken. Maar ook het schoonmaken, het updaten, en het controleren van de beveiliging van uw pc valt onder onze IT oplossingen.

Onderhoud websites

Is uw huidige website of webshop toe aan een onderhoudsbeurt? Dan bent u bij Rubikx op het juiste adres. We werken met vaste onderhoudscontracten en onderhouden maandelijks uw website of webshop zodat deze elke dag optimaal werkt en dit ook zal blijven doen!